Om Landers

Insikt & Utveckling

Landers Insikt & Utveckling startade 1997 via enskild firma. Konsultarbetet inleddes inom det privata näringslivet. De två första två åren ingick firman i ett konsultteam som involverade alla svenska varuhus inom IKEA. Därefter till konsultnätverket SÄLLMA AB som franchisetagare och  senare som delägare i bolaget.


Olika koncept utarbetades som även gäller nuvarande affärsområden. 2005 bildades AB och företaget har sedan dess verkat helt fristående. Erfarenheten att arbetat i olika branscher, med ledningsgrupper till den lokala enheten på golvet, har givit en både bred och djup inblick och kunskap om olika chefers, medarbetares och företags högst skilda verkligheter. 2014 startades också ytterligare ett företag, Järntorgets Psykoterapimottagning. 2019 startades ännu en verksamhet inom beroendebehandling.

Katarina Landers har drygt 30-års yrkeserfarenhet. Hon brinner som konsult/coach att analysera, bedöma samt utveckla individer, chefer och team till önskvärda mål. I grunden är hon socionom och leg.psykoterapeut.


 

Hennes sätt att vara analytisk, konkret och lösningsfokuserad samt genom sina breda och djupa yrkeserfarenheter brukar hon göra skillnad på riktigt för sina uppdragsgivare. Ledstjärnorna Professionellt, Personligt och Passionerat löper som en röd tråd i uppdragen.

Katarina Landers